The Upskill Company i nytt partnerskap med ServiceNow.

2023.02.14

Marknadsledaren för digitala arbetsflöden, ServiceNow, växer snabbt och behovet av kompetens inom plattformen ökar i samma takt. Som auktoriserad ServiceNow Workforce Development Placement Partner ska nu The Upskill Company skola om människor med rätt potential genom intensivutbildningar som en del av initiativet RiseUp with ServiceNow.


Det finns en stor efterfrågan på människor med kunskaper inom plattformen. Våra intensivutbildningar kommer göra det möjligt för människor att på ett effektivt sätt bygga upp dessa värdefulla kunskaper och det ger fler medarbetare för kunder och partners till ServiceNow, det säger Gabriel Fogelsjöö, vd för The Upskill Company.

Den gemensamma satsningen syftar till att skola om personer som idag jobbar inom andra branscher men som har rätt potential och motivation att lära sig grunderna inom ServiceNow-plattformen och starta en karriär inom tech. Initiativet är en del av det globala programmet RiseUp with Servicenow som syftar till att utbilda en miljon nya människor inom plattformen till 2024. Utbildningarna kommer att bygga på godkänt utbildningsinnehåll från ServiceNow och syfta till att möjliggöra en karriär och certifieringar för efterfrågade roller.

“Tech-branschen behöver mer kvalificerad kompetens. Genom initiativet RiseUp with ServiceNow vill vi få fler skickliga experter och samarbeta med fantastiska partners som The Upskill Company. Vårt partnerskap med The Upskill Company är inte bara ett stort steg för partners och kunder till ServiceNow, utan också för marknaden som helhet. Jag ser fram emot att utveckla och stärka framtidens arbetskraft genom detta inspirerande samarbete, säger Anne Haaber-Bernth, Country Manager Sweden på ServiceNow.

Utbildningarna kommer att vara kostnadsfria för deltagarna som också kommer att erbjudas lön under studietiden. Efter utbildningarna påbörjar alla sina uppdrag hos kunder och partners till ServiceNow som efter ett år kommer erbjudas möjligheten att ta över dem som anställda.

Om RiseUp with ServiceNow
RiseUp with ServiceNow är ett globalt program med målet att utbilda en miljon människor inom företagets plattform till 2024 och erbjuder effektivare, mer rättvisa karriärvägar inom ServiceNow:s ekosystem.

Kontakt